Ungerska Bakverk och Desserter
 
              
            Madártej – Ungersk ”Fågelmjölk”
Madártej – Ungersk ”Fågelmjölk” Madártej är en lätt, luftig och klassisk ungersk efterrätt som alltid imponerar. Med söt vaniljmjölk och mjuka marängkuddar blir det en drömlik dessert, perfekt för fest,...
Madártej – Ungersk ”Fågelmjölk”
Madártej – Ungersk ”Fågelmjölk” Madártej är en lätt, luftig och klassisk ungersk efterrätt som alltid imponerar. Med söt vaniljmjölk och mjuka marängkuddar blir det en drömlik dessert, perfekt för fest,...
 
              
            Beigli - klassisk ungersk julkaka
Beigli är en klassisk ungersk julkaka med fyllning av valnötter, valfri frukt eller vallmofrön. Den serveras traditionellt under julen och är ett måste på ungerska julbord. Med sin mjuka men...
Beigli - klassisk ungersk julkaka
Beigli är en klassisk ungersk julkaka med fyllning av valnötter, valfri frukt eller vallmofrön. Den serveras traditionellt under julen och är ett måste på ungerska julbord. Med sin mjuka men...
 
              
            Mákos Palacsinta
Spröda pannkakor fyllda med vallmofrön! Servera dessa pannkakor som ett gott mellanmål eller en dessert. Ungerska pannkakor gräddas tunna i en gjutjärnspanna med smör. Smeten är något tjockare än våra...
Mákos Palacsinta
Spröda pannkakor fyllda med vallmofrön! Servera dessa pannkakor som ett gott mellanmål eller en dessert. Ungerska pannkakor gräddas tunna i en gjutjärnspanna med smör. Smeten är något tjockare än våra...
 
              
            Kastanjepuré med lättvispad grädde och moreller
Bjud på en enkel och god dessert till julfirandet eller nyårsmiddagen. En elegant och smakrik efterrätt som känns fräsch efter den tunga julmaten.
Kastanjepuré med lättvispad grädde och moreller
Bjud på en enkel och god dessert till julfirandet eller nyårsmiddagen. En elegant och smakrik efterrätt som känns fräsch efter den tunga julmaten.
 
              
            Túrógombóc - söta dumplings av kvarg
En populär dessert i det ungerska köket är Túrógombóc - en fluffig, sötad dumpling av kvarg som rullas i smörstekt ströbröd och serveras varma med vaniljsås eller syrad grädde tillsammans med...
Túrógombóc - söta dumplings av kvarg
En populär dessert i det ungerska köket är Túrógombóc - en fluffig, sötad dumpling av kvarg som rullas i smörstekt ströbröd och serveras varma med vaniljsås eller syrad grädde tillsammans med...
 
              
            Chokladtryffel med Kastanjepuré & Brynt smör
Kastanjernas nötiga smak, brynt salt smör och mörk choklad bildar tillsammans en gudomlig smakkombination som bara måste upplevas. Dessa juliga chokladtryfflar passar såväl till jul som till... vilken dag som...
Chokladtryffel med Kastanjepuré & Brynt smör
Kastanjernas nötiga smak, brynt salt smör och mörk choklad bildar tillsammans en gudomlig smakkombination som bara måste upplevas. Dessa juliga chokladtryfflar passar såväl till jul som till... vilken dag som...
