Vår Historia

UngerskMat.se - grundades år 2007 av Laszlo som föddes i Ungern på 1950-talet. Med en kärlek och passion för det ungerska köket och matkulturen startade han ett av Sveriges absolut första e-handelsföretag inom mat och delikatesser med det unika butikskonceptet UngerskMat.se 

Medan Laszlo idag njuter av livet som pensionär drivs UngerskMat.se vidare som ett litet familjeföretag av Johanna, dotter till Laszlo, tillsammans med man och tre små barn. Med samma passion för den ungerska matkulturen hoppas vi kunna leverera goda, högkvalitativa delikatesser under många år framöver!

Hos oss finner ni ett noga utvalt sortiment med alla våra favoriter som det ungerska köket har att erbjuda. Vi blandar välkända varumärken med små hantverksmässiga tillverkare runt om i Ungern. På det sättet hoppas vi kunna främja den ungerska matkulturen och bjuda dig som kund att ta del av den, hela vägen hem till din dörr!

Sortimentet rymmer allt från matvaror och delikatesser till unika köksredskap och hantverk. Vi strävar efter att ha en levande butik och håller alltid utkik efter nya spännande varor.

Vi värderar din upplevelse högt och vill bjuda in till vår personliga lilla butik och inspirera dig att våga prova både traditionella, välkända och nya smaker. Kontakta gärna vår kundservice för att ställa frågor eller lämna synpunkter på kundtjanst@ungerskmat.se

Välkommen till vår lilla butik!

Upptäck det ungerska köket här