Kryddsalt för mörning av kött

Kryddsalt för mörning av kött

35g

Antalst

Lagerstatus

I lager

24,00 kr

Beskrivning

Detta kryddsalt har en mörande effekt på kött och ger ett saftigt resultat. 

 

 

Tillredning för 2 portioner (ca 300gr kött):

 

Lös upp 2 tsk av KOTÀNYI Kryddsalt i ca 2 dl kallt vatten och låt köttet marinera i vätskan, i kylskåpet över natten. Torka därefter köttet torrt med hushållspapper. Tillsätt önskade kryddor och stek köttet eller använd i en gryta.

 

Klart!

 

Innehållsdeklaration:

Salt med jod, majsstärkelse, surhetsreglerande medel: natriumcitrat, natriumglutamat, proteinnedbrytande enzym: papain

 

Näringsvärde/100g:

Energi:                                111 kJ/ 26 kcal

Fett:                                    0g

- varav mättat fett:              0g

Kolhydrater:                        4,3g

- varav sockerarter:            0,4g

Protein:                               0,9g

Salt:                                    91,7g

 

OBS! Förändringar i produkternas innehåll och förpackningens utseende kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på förpackningen. Vid frågor kontakta kundtjänst!

Andra kunder har också köpt