Pacalpörkölt med fläskkött

Pacalpörkölt med fläskkött

500g

Lagerstatus

Snart i lager

62,00 kr

Beskrivning

Den ungerska grytan "Pacalpörkölt med fläskkött" är en gryta lagad på komage och är en klassisk husmansrätt i det ungerska köket. Att laga mat på komage är ett klimatsmart sätt att äta kött eftersom dessa styckdetaljer annars går till spillo. Komage är dessutom en delikatess och smakar mycket gott i denna rustika gryta!

 

Denna variant i konservburk är ett enkelt och praktiskt sätt att äta en riktigt god gryta till vardags. Värm den i en kastrull på spisen eller i mikrovågsugnen. Prova gärna att krydda med lite extra paprikapulver och servera tillsammans med en klick gräddfil, Tarhonya och mjölksyrade gurkor!

 

Jó étvágyat!

Smaklig måltid!

 

Innehållsdeklaration

Vatten, komage 16%, marinerat kött från grisfötter 16% (kött från grisfötter 72%, vatten, salt, stabiliseringsmedel: trifosfater, difosfater, förtjockningsmedel (E 407a), kokt fläskskinn, fläskskinn, lökmassa (lök, salt, solrosolja,), vetemjöl, lecsó (vatten, paprika, krossade tomater, socker, salt), majsstärkelse, kryddor, salt, stark malen röd paprika. Kan innehålla soja samt små bitar av ben och brosk.

 

Näringsinnehåll/100g: 

Energi:                                474 kJ/ 113 kcal

Fett:                                    6,5g

- varav mättat fett:              2,7g

Kolhydrater:                        3,4g

- varav sockerarter:            1,0g

Protein:                               10,1g

Salt:                                    1,5g

 

OBS! Förändringar i produkternas innehåll och förpackningens utseende kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på förpackningen. Vid frågor kontakta kundtjänst!

 

Förvaring:

Öppnad förpackning förvaras i kylskåp, max 2 dagar

 

Bästföre-datum:

Se förpackning