3 portioner
Antalst
Lagerstatus
I lager
29,00 kr
Ungersk köttsoppa är en omtyckt maträtt i Ungern och de flesta restauranger serverar soppan, oftast som förrätt. Många familjer har sitt alldeles egna recept och det kan uppstå hätska diskussioner om vem som har det absolut bästa receptet!
Soppan kokas med fördel på högrev tillsammans med färska grönsaker såsom selleri, morot, kålrabbi, lök, vitlök, massor av persilja och serveras tillsammans med soppnudlar. Buljongen ska helst vara solgul och alldeles klar med intensiv smak. Med andra ord en soppa full av vitaminer!
Pssst… Hemligheten för att få en riktigt gul soppa är att koka soppan med skalet kvar på löken!
Denna variant i påse är ett enkelt och praktiskt sätt att äta en riktigt god soppa till vardags. Eller varför inte ta med soppan i påse på nästa semester, hike eller picnic. Allt du behöver göra är att tillsätta 0,75 liter kokande vatten!
Jó étvágyat!
Smaklig måltid!
Innehållsdeklaration
Pasta 77% (durum semolinagryn) salt med jod, smakförstärkare (natriumglutamat, dinatriumguanylat, dinatriuminosinat), palmolja, potatisstärkelse, aromer, kaliumklorid, salt, bitar av grönsaker (lök 0,4%, morot 0,06%), nötköttextrakt 0,4%, maltodextrin, kryddor (sellerifrön, muskot, gurkmeja), gräslök 0,05%, socker, koncentrerad löksaft, jästextrakt, fruktos, soja (sojabönor, vete), citronsyra, solrosolja. Kan innehålla spår av mjölk, ägg och senap.
Näringsinnehåll/100g:
Energi: 142 kJ/ 34 kcal
Fett: <0,5g
- varav mättat fett: 0,2g
Kolhydrater: 6,1g
- varav sockerarter: <0,5g
Fibrer: <0,5g
Protein: 1,2g
Salt: 0,9g
OBS! Förändringar i produkternas innehåll och förpackningens utseende kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på förpackningen. Vid frågor kontakta kundtjänst!
Förvaring:
Torrt och svalt
Bästföre-datum:
Se förpackning