Vi värnar starkt om din personliga integritet och strävar efter att skydda dina personuppgifter på bästa sätt, i enlighet med GDPR. Genom att handla hos UngerskMat.se accepterar du vår Integritetspolicy och vår behandling av dina personuppgifter. 

 

UngerskMat.se är en del av företaget Retail Corner, organisationsnummer 969673-3931, som är ansvarig för behandlingen av dina personuppgifter som du lämnar till oss.

 

Dina personuppgifter

När du gör din beställning hos UngerskMat.se eller är i kontakt med vår kundservice samlar vi in personuppgifter om dig. Personuppgifterna behandlas strikt konfidentiellt inom UngerskMat.se. De kan vidarebefordras till tredje part för att genomföra de ändamål som uppgifterna samlades in för. Exempelvis i samband med transport av dina varor, distribution av vår marknadsföring eller för att betala dina varor. Dina uppgifter kommer inte att säljas vidare till tredje part eller användas i marknadsföringsändamål utanför UngerskMat.se.

 

Kontakta vår kundservice genom att skicka ett mail till kundtjanst@ungerskmat.se för att få reda på vilka uppgifter vi har om dig, ändra felaktiga uppgifter eller få dina uppgifter raderade. Observera att om uppgifterna raderas så är det upp till dig som kund att bevisa att ett köp har ägt rum.

 

Dina personuppgifter hos Klarna

För att vi ska kunna erbjuda dig Klarnas betalsätt behöver vi dela vissa av dina personuppgifter till Klarna. Mer information kan du hitta på Klarnas webbplats. Användningen av dessa uppgifter regleras i enlighet med gällande dataskyddslag och Klarnas dataskyddspolicy.

 

Information om GDPR

Den 25 maj år 2018 trädde lagen GDPR i kraft och ersatte den tidigare Personuppgiftslagen (PUL). GDPR ställer högre krav på oss som företag när vi samlar in och lagrar personuppgifter. Nedan följer information om hur vi i enlighet med GDPR lagrar och behandlar dina personuppgifter.

 

En personuppgift är all information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person. Det kan till exempel vara namn, adress, personnummer, e-post eller telefonnummer.

 

För att kunna hantera ditt köp samt svara på frågor relaterat till din order (kundservice) lagrar vi följande personuppgifter om dig:

·      För- och efternamn

·      Adress

·      Telefonnummer

·      E-postadress

·      Födelsedatum

·      Orderhistorik

·      IP-adress

 

Observera att de personuppgifterna som vi lagar är de som du som kund själv har uppgivit vid köptillfället eller vid din kontakt med vår kundservice. Uppgifterna lagras så länge vi har en rättslig grund att behandla dina uppgifter, exempelvis för att fullfölja avtalet mellan oss eller för att efterleva en rättslig förpliktelse enligt exempelvis bokföringslagen.

 

Vi har vidtagit de tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder som krävs för att dina personuppgifter inte ska bli manipulerade, gå förlorade eller hamna hos obehörig tredje part.

 

Vi förbehåller oss rätten att när som helst företa ändringar i villkoren och vår integritetspolicy. Ändringar i villkoren publiceras online på vår webbplats och anses accepterade i samband med ett köp eller besök på webbplatsen.

 

 

Kontakt

Har du frågor eller synpunkter på vår Integritetspolicy är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice via e-post kundtjanst@ungerskmat.se