Gåslever Block Hel
Gåslever Block Hel
Gåslever Block Hel

Gåslever Block Hel

100g Foie Gras De Canard Naturel. Prova gärna att äta gåslevern som den är, på små skorpor, Crostinos och fikonmarmelad. Gärna champagne till.

Välj Antalst

Artikelnummer

lmn-101

Lagerstatus

I lager

239,90 kr

inkl. moms

Beskrivning

Recepttips - Gåslever Crostini: se på bild

Gåslever crostini

 

Ingredienser

2 burkar (200 g) gåslever 
2 st äpple av syrlig sort t.ex  (Granny Smith äpple) 
1 dl socker
1 dl vatten
1 citron
3 msk olivolja
en  smal baguette
3 msk smör
flingsalt

Gör så här

1. Sätt ugnen på 200 grader.

2. Skiva baguetten i tunna skivor och pensla dem med smält smör och olja, salta försiktigt med flingsalt.

3. Rosta dem gyllene i ugnen och låt de svalna.

4. Koka upp socker och vatten, tag av från värmen och pressa i citronsaft, tillsätt olivoljan.

5. Skiva äpplet supertunt och lägg det i lagen, låt gärna marinera en stund.

6. Lägg en skiva gåslever på crostinin, toppa med lite marinerat äpple. 

Andra kunder har också köpt